Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

1 juni 2020
Streef een heilig leven na
Maar leid een leven dat in alle opzichten heilig is, zoals Hij die u geroepen heeft heilig is.
1 Petrus 1:15 (NBV)
Ik denk dat we een beetje zorgvuldiger zijn moeten met hoe we leven. Niet dat we dusdanig nauwgezet moeten zijn dat we in angst leven, maar nauwgezet op een heilige manier, niet op een wettische manier.

Want als we niet zorgvuldig zijn wat betreft wie onze vrienden zijn, welke tv-programma’s en films we kijken, het soort boeken dat we lezen, de muziek waar we naar luisteren, hoe we ons geld besteden en wat we met onze tijd doen, dan kunnen we eindigen met het leiden van een verspild leven.

Als christenen moeten we een heilig leven nastreven en beseffen dat we geheiligd zijn, hetgeen betekent dat we apart zijn gezet voor Gods gebruik. Op het moment dat we Christus als onze Redder accepteren, zijn we geheiligd door de Heilige Geest en worden we apart gezet voor een God-gegeven doel. Als we ons doel niet volbrengen of als we ons doel niet nastreven, dan gaan we ons leeg en gefrustreerd voelen.

Ik wil er vandaag bij jou op aandringen dat je je doel voor heiligheid nastreeft. Wanneer je geconfronteerd wordt met uitdagende beslissingen, vraag dan aan God wat je moet doen en kies het pad van heiligheid dat Hij voor jou heeft uitgestippeld.

Kort gebed: Jezus, help mij om bewust te zijn van hetgeen mij wegtrekt van een heilig leven. Onder Uw begeleiding wil ik zorgvuldig leven, en het heilige pad, dat U voor mij hebt, volg.

Overdenking per email

Gratis aanmelden