Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

21 augustus 2019
De beste manier om je dag te beginnen
Nog voor het morgenlicht roep ik om hulp, in Uw woord stel ik mijn hoop.
Psalmen 119:147 (NBV)
Hoe begin je je dag? Stap je gehaast uit bed en lukt het je nauwelijks om op tijd van huis te gaan? Zet je de tv aan? Sport je? Wat je ochtendritueel ook is, de belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is: “Welke rol speelt God wanneer ik mijn dag begin?”

Het kostte mij vele jaren om hier achter te komen, maar nu weet ik dat de beste manier om mijn dag te beginnen is om God te danken voor wat Hij heeft gedaan en Hem te vragen hoe ik een zegen voor andere mensen kan zijn.

Ik moedig je aan om elke ochtend de tijd te nemen om je te focussen op de goede dingen die God in je leven heeft gedaan. Bedenk hoe Hij je door gevaren en moeilijkheden heen heeft geleid, de wijze waarop Hij je genezen en veranderd heeft, en hoe goed het is om te weten dat Hij om je geeft en je gebeden hoort.

Wanneer je leert om elke ochtend je gedachten op God te richten, zal Hij je alle vrede en vreugde geven die je nodig hebt om de rest van de dag voor Hem te leven.

Kort gebed: Heer, vanaf vandaag wil ik ernaar streven om elke morgen als ik opsta de dag met U te beginnen. Niets is belangrijker dat U te zoeken en Uw vrede en vreugde te ontvangen.

Overdenking per email

Gratis aanmelden