Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

10 augustus 2020
Uitreiken naar je naaste
Wanneer je de hongerige schenkt wat je zelf nodig hebt en de verdrukte gul onthaalt, dan zal je licht in het donker schijnen, je duisternis wordt als het licht van het middaguur.
Jesaja 58:10 (NBV)
God is gepassioneerd om mensen te helpen die pijn hebben of in nood zijn. In de jaren dat ik dichter bij Hem leefde en mijn liefde voor Hem groeide, werd ik elke dag meer en meer vastberaden om zo te leven dat het leven van anderen draaglijker werd. Gods passie is mijn passie geworden.

Het uitreiken naar anderen is niet iets waar we alleen over moeten praten. Het moet de hoogste prioriteit zijn in het leven van een christen.

Er is vastberadenheid en toewijding nodig om ons naar anderen uit te strekken en hen te helpen, maar God wil dat we zo leven. God zegt dat wanneer je jezelf echt schenkt aan anderen, dat Hij je zal gebruiken. Je licht zal in het donker schijnen, je duisternis wordt als het licht van het middaguur. (Jesaja 58:10).

Als je boven je eigen situatie gaat staan en de liefde van Christus uitdraagt naar anderen, zal je vrede en vreugde toenemen en vervagen de problemen waarmee jezelf je zelf wordt geconfronteerd. Je zult de geweldige voldoening ervaren om het verschil te maken dat telt.

Dus overweeg dit: Moet jij je prioriteiten veranderen om Gods passie jouw passie te maken? Vraag Hem om je te laten zien hoe je je naar je naaste kunt uitstrekken en hoe je Zijn licht en liefde naar diegene kunt uitdragen die dit het hardste nodig heeft.

Kort gebed: Heer, ik wil dat Uw passie mijn passie is. Laat mij zien hoe ik opnieuw mijn prioriteiten stel en hoe ik kan uitreiken naar anderen op de manier zoals U dat van mij wil.

Overdenking per email

Gratis aanmelden