Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

6 april 2020
Gods volmaakte plan voor jou
Ik vertrouw erop dat Hij Die in u een goed werk begonnen is, dat voltooien zal tot op de dag van Jezus Christus.
Filippenzen 1:6 (HSV)
“God heeft een volmaakt plan voor je leven!” We hebben allemaal weleens die zin gehoord, maar ik denk niet dat veel van ons dat werkelijk geloven. Misschien verontrust het woord ‘volmaakt’ ons. Niemand is volmaakt en het idee om volmaakt te zijn voegt alleen druk en stress toe aan ons leven. Volmaaktheid lijkt onmogelijk. En raad eens? Inderdaad! Het ís onmogelijk! Gods plan is niet gebaseerd op onze ‘volmaaktheid’. Dat plan is volmaakt omdat God Zelf het heeft ontworpen. De volmaaktheid komt van Hem, alleen Hij is volmaakt. Hij kent ons beter dan dat wij onszelf kennen. Hij heeft een specifiek plan speciaal voor ons leven ontworpen.

Paulus vertelt ons in Filippenzen 1:6 dat God ons heeft gered en een goed werk in ons is begonnen; Zijn werk in ons zal worden voltooid. Als we eraan denken dat God in ons aan het werk is, moeten we onszelf eraan herinneren dat zo ónvolmaakt als wij zijn, Gód volmaakt is. Er is niets dat wij ooit kunnen doen wat goed genoeg zal zijn om aan Gods volmaaktheid te voldoen. Alleen Jezus, de Volmaakte, is goed genoeg. En omdat we in Christus zijn, is Gods volmaakte plan mogelijk voor ons!

Kort gebed: Lieve Heer, ik weet dat ik niet volmaakt ben, maar gelukkig is Uw plan afhankelijk van Uw volmaaktheid, en niet van de mijne. Dank U wel voor het ontwikkelen van een goed werk in mij. Ik vertrouw erop dat U het in mij zult voltooien.

Overdenking per email

Gratis aanmelden