Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

28 maart 2015
Ziekte is niet alleen lichamelijk!
De geest van God, de HEER, rust op mij, want de HEER heeft mij gezalfd. Om aan armen het goede nieuws te brengen heeft Hij Mij gezonden, om aan verslagen harten hoop te bieden...
Jesaja 61:1
De Bijbel leert ons dat Jezus kwam om onze wonden te genezen, onze gebroken harten hoop te bieden, ons een kroon op ons hoofd te geven in plaats van as en vreugdeolie in plaats van een rouwgewaad (zie Jesaja 61:1-3).

Veel christenen lezen dit Bijbelgedeelte en weten dat God ons wil genezen van lichamelijke en geestelijke ziekte, maar er is meer dan dat. De waarheid is dat onze emoties een onderdeel zijn van onze natuurlijke mens en ook zij kunnen ziek worden, net zoals elk ander deel van ons.

De wereld van vandaag is vol met mensen die lijden aan emotionele pijn. Vaak is de oorzaak misbruik, afwijzing, verlating, verraad, teleurstelling, veroordeling, kritiek of ander negatief gedrag van anderen. Deze emotionele pijn kan meer verwoestend zijn dan lichamelijk pijn omdat mensen het gevoel hebben dat ze het moet verstoppen en net doen alsof het niet bestaat.

Als jij een emotionele wond in je leven hebt, moet je weten dat Jezus je wil genezen. Maak niet de fout te denken dat Hij alleen geïnteresseerd is in jouw geestelijk en lichamelijk leven. Breng je wonden bij Hem. Jezus wil je overal genezen waar het pijn doet!

Kort gebed: Heer, dank U dat U om elk deel van mij geeft…. inclusief mijn emoties. Elke emotionele pijn en wond die ik heb, breng ik bij U. Ik weet dat U die kunt genezen en herstellen.

Overdenking per email

Gratis aanmelden