Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

19 december 2017
God zal nooit veranderen, maar jij wel!
Ik, de HEER, ben niet veranderd...
Maleachi 3:6 (NBV)
Waarom betrappen we onszelf erop dat we soms denken: “Er zal nooit iets veranderen... Ik zal altijd zo blijven... Mijn situatie zal nooit veranderen... Hij zal nooit veranderen... Zij zal nooit veranderen... Ik zal nooit zo goed zijn als die en die?

De enige die nooit verandert is God. Al het andere kan veranderen.

Maar als je geen hoop hebt dat er iets kan veranderen in je situatie, dan zal waarschijnlijk ook de verandering uitblijven. Weet je, emotioneel verdragen we zoveel moeilijke dingen waarvoor we eigenlijk niet zouden moeten lijden als we onze hoop op God zouden stellen, in plaats van naar de omstandigheden te kijken die we niet kunnen controleren.

Hier is het goede nieuws: Je kunt van het leven genieten als je daarvoor kiest! Maar je moet echt geloven dat het Gods wil voor je is, om voortdurende vreugde te ervaren. Je moet het besluit nemen om in die vreugde te komen, die essentieel is voor je fysieke, mentale, emotionele en geestelijke gezondheid.

God verandert niet, maar Hij kan jou veranderen, als je Hem dat toestaat.

Kort gebed: Here God, soms heb ik het gevoel dat mijn situaties nooit zullen veranderen, maar ik weet dat U ze kunt veranderen en mij kunt veranderen. Ik kies ervoor om Uw vreugde te ontvangen en ik vertrouw op U dat U mijn leven verandert.

Overdenking per email

Geef je hiervoor op en ontvang dagelijks de overdenking van Joyce Meyer, kosteloos per email toegezonden. Je kunt je abonnement natuurlijk altijd weer door een speciale link in de email opzeggen.

* Verplicht veld

Na het ingeven van je adres, klik op de button “Dagelijkse overdenking”. Binnen een paar minuten ontvang je de bevestigingslink via de email en daarmee kun je je registreren.

Ik heb geen bevestiging mail ontvangen. Wat moet ik doen?