Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

23 mei 2019
Vrij van schulden leven
Wees niemand iets schuldig dan elkaar lief te hebben;
Romeinen 13:8 (HSV)
Het is belangrijk voor ons om te begrijpen dat de strijd om onze financiën eigenlijk een geestelijke strijd is. De vijand verleidt ons om meer te besteden dan we kunnen betalen zodat hij ons onder druk en afgeleid van onze wandel met God kan houden.

Maar we moeten tot doel hebben om te genieten van dát leven, waarvoor Jezus is gestorven om het on te kunnen geven — een leven van rechtvaardigheid, vrede en vreugde in de Heilige Geest. Dat kunnen we niet als we onder druk staan en gefrustreerd zijn door onze financiële schulden.

Het is mogelijk om vrij van schulden te leven door Bijbelse principes te hanteren voor het beheren van geld. Mijn echtgenoot, Dave, zegt dat wanneer we leren leven binnen de grenzen van ons inkomen, God ons dán zal zegenen, die grenzen dán verbreed zullen worden en we dán meer zullen hebben. Lucas 19:17 zegt ons dat God blij is wanneer we trouw en betrouwbaar zijn in kleine dingen. En wanneer we dát zijn, zegt die tekst ons dat Hij ons autoriteit geeft over grotere dingen.

Dus val niet in de valkuil om ‘groter’ te leven dan met wat God je toevertrouwd heeft. Blijf uit de schulden door binnen je grenzen te leven… en zie hoe God deze uitbreidt.

Kort gebed: God, ik wil de geestelijke strijd over mijn financiën winnen, dus ik weiger om in schulden te leven. Ik geef niet toe aan de verleiding om te besteden wat ik niet heb. In plaats daarvan zal ik trouw zijn aan de grenzen die U mij hebt gegeven.

Overdenking per email

Gratis aanmelden