Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

16 juni 2019
Kies Gods normen, niet die van de wereld
Gelukkig de mens die niet meegaat met wie kwaad doen, die de weg van zondaars niet betreedt, bij spotters niet aan tafel zit.
Psalmen 1:1 (NBV)
Boven het moreel verval van de maatschappij leven, houdt in dat we keuzes maken betreffende onze gesprekken, hoe we ons kleden, wat we lezen en welke TV-programma’s en films we kijken. Het heeft ook te maken met het niveau van integriteit waarmee we ons leven leiden, hoe we omgaan met anderen en ons gedragen in het bedrijfsleven of binnenin ons beroep.

Als christenen moeten we elkaar aanmoedigen om naar goddelijke normen te leven om de aantrekkingskracht van de wereld te weerstaan. Een bekende uitspraak geeft het volgende goede advies: ‘Waak over je gedachten, want ze worden woorden. Waak over je woorden, want ze worden daden. Waak over je daden want ze worden gewoonten. Waak over je gewoonten, want ze worden je karakter. Waak over je karakter, want het wordt je bestemming.’

Eén van Gods grote gaven aan de mensheid is de vrije wil om keuzes te kunnen maken. Als we willen genieten van de zegeningen die Hij voor ons heeft, moeten we keuzes in ons leven maken die op één lijn staan met Zijn Woord en overeenstemmen met de waarden van Zijn Woord, géén keuzes die de aangetaste waarden van de wereld weerspiegelen.

Ik verzoek je dringend om het besluit te nemen om God volledig te dienen, Hem op de eerste plaats te zetten bij alles wat je doet.

Kort gebed: God, ik wil niet leven naar wereldse normen. Ik zet U op de eerste plaats in mijn leven, want ik weet dat Uw wegen de beste zijn.

Overdenking per email

Gratis aanmelden