Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

23 augustus 2019
Gods liefde is groter
Ik ben ervan overtuigd [verzekerd] dat noch dood, noch leven, noch engelen, noch overheden, noch machten, noch heden noch toekomst, noch hoogte noch diepte,noch enig ander schepsel ons zal kunnen scheiden van de liefde van God in Christus Jezus, onze Here.
Romeinen 8:38-39 (HSV)
Misbruik betekent “verkeerd gebruiken, onjuist gebruiken, verbruiken of verwonden door mishandeling.” De gevolgen van misbruik kunnen vernietigend en langdurig zijn. Veel mensen herstellen er nooit van.

Er zijn verschillende soorten misbruik: seksueel, emotioneel, verbaal en fysiek. In welke vorm dan ook, de gevolgen zijn altijd vreselijk. Het weerhoudt je ervan goed te functioneren en Gods liefde te ontvangen en de rechtvaardigheid, vrede en vreugde van Zijn koninkrijk te ervaren.

Ik begrijp dit uit eerste hand want, ik ben gedurende mijn hele kindertijd misbruikt. Gelukkig ken ik niet alleen de kracht van misbruik, maar ken ik de grotere kracht van Gods liefde. Vanwege Gods liefde hoeft mijn verleden geen invloed meer te hebben op mijn toekomst.

Als je misbruikt bent, begin vandaag dan te begrijpen dat God je liefheeft. Niets kan je scheiden van Zijn liefde. Hij heeft een weg voor je gebaand om vrij te zijn van je verleden, om te leven in Gods goede plan voor jouw leven.

Met Jezus is er hoop op vernieuwing van leven. Wil je vandaag Zijn liefde ontvangen?

Kort gebed: Here God, ik wil niets uit mijn verleden mij laten weerhouden van Uw plannen en Uw doel voor mijn leven. Overstelp mij vandaag met Uw liefde, zodat ik Uw genezing en vrijheid van misbruik kan ervaren.

Overdenking per email

Gratis aanmelden