Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

18 september 2019
Komt je innerlijk overeen met je uiterlijk?
En men zal niet zeggen: Zie hier of zie daar, want, zie, het Koninkrijk van God is binnen in u.
Lucas 17:21 (HSV)
Soms willen we dat dingen veranderen, maar willen we niet datgene doen wat nodig is voor deze veranderingen.

Er was een periode in mijn leven dat ik vaak van streek was over mijn omstandigheden. Ik wilde dat God ze voor mij zou veranderen en tevens wilde ik dat Hij de mensen om mij heen veranderde. Maar toen toonde Hij mij dat ik eerst aan mijn innerlijk leven moest werken voordat ik een echte verandering in mijn uiterlijk leven kon verwachten.

Matteüs 6:33 zegt, Maar zoek eerst het Koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid, en al deze dingen zullen u erbij gegeven worden.

Wat is Gods Koninkrijk? De Bijbel zegt dat het koninkrijk van God in ons is. Als je Christus hebt aanvaard, betekent het dat Hij in je leeft —en Hij wil in een goed geestelijk huis wonen. Dat is waarom je innerlijk leven zo belangrijk is voor God.

We moeten eerst Zijn Koninkrijk zoeken, en de Heilige Geest toelaten in ons binnenste. Wanneer we Hem toestaan om in ons te werken, kunnen we dit uiteindelijk niet voor onszelf houden en zal het overstromen en de wereld om ons heen veranderen!

Kort gebed: Heilige Geest, help mij om niet verstrikt te raken in een poging om externe dingen te veranderen, terwijl U mij vraagt me te richten op de ontwikkeling van Uw koninkrijk in mijn hart. Ik nodig U uit om in mijn innerlijke leven te werken.

Overdenking per email

Gratis aanmelden