Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

6 december 2019
Ontvang Gods genezing in heel je wezen
Geliefde, ik wens dat het u in alles goed gaat en dat u gezond bent, zoals het uw ziel goed gaat.
3 Johannes 1:2 (HSV)
Je hele wezen – geest, ziel en lichaam – is heel waardevol voor God en speelt een belangrijke rol in Zijn plan. Hij heeft je verantwoordelijk gemaakt om elk onderdeel goed te onderhouden. Maar er zijn momenten in ons leven dat wat we kunnen niet genoeg is. Dan moeten we op God vertrouwen om dat te doen wat alleen Hij kan doen.

Misschien heb je lichamelijke genezing nodig, net zoals ik dat nodig had toen ik eind jaren ’80 worstelde met borstkanker. Of misschien heb je geestelijke of emotionele genezing nodig, zoals ik genezing nodig had voor het jarenlange misbruik als kind. Wat het ook is, Gods Woord verzekert ons dat Hij wil dat jij en ik gezondheid ervaren in elk onderdeel van ons wezen.

Wanneer jij en ik ziek of op enige wijze niet gezond zijn, dan weerhoudt dit ons ervan om de dingen te doen waarvoor God ons heeft geroepen en om te genieten van het leven dat Hij ons gegeven heeft. God heeft een groot toekomstplan voor jou. Gezond zijn – van lichaam, ziel en geest – is een belangrijk onderdeel om te doen waar Hij jou voor geroepen heeft. Bid vandaag voor de genezende kracht.

Kort gebed: Here God, ik ben zo blij dat U voor elke onderdeel van mij zorgt. In elk gebied van mijn leven dat is beschadigd ontvang ik Uw wonderbaarlijke genezende kracht.

Overdenking per email

Gratis aanmelden