Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

27 februari 2020
Laat God je reisgids zijn
Want deze God is onze God, eeuwig en altijd; Híj zal ons leiden tot de dood toe.
Psalmen 48:15 (HSV)
Toen Hij op aarde liep, wist Jezus altijd het juiste te doen omdat Hij alleen deed wat Hij Zijn Vader zag doen. Hij is onze Heer en daarom kunnen we erop vertrouwen dat Hij ons elke dag op het rechte pad houdt.

Psalm 48:14 zegt dat God onze gids zal zijn (zelfs) tot aan de dood toe. Hoe geweldig is het om te weten dat we een gids hebben die ons in het leven van de ene naar de andere bestemming brengt.

Als mijn man, Dave, en ik een nieuwe plaats bezoeken, nemen we vaak een gids. Op een dag besloten we om op verkenning uit te gaan, maar we ontdekten al snel dat dit een volstrekte verspilling van tijd was. Het grootste gedeelte van de dag liepen we verdwaald rond, wanhopig proberend om onze weg terug te vinden.

Soms denk ik dat we het leven op dezelfde manier behandelen als de plaats die Dave en ik zelf wilden ontdekken. Het is altijd gemakkelijker om een ervaren gids te volgen dan om doelloos zelf rond te dwalen. In plaats van je eigen weg te gaan, doe hetgeen je jouw Vader ziet doen, en laat Hem je leiden. God is toegewijd om ons te willen leiden, het is dus duidelijk van belang dat we volgen.

Kort gebed: God, ik wil geen leven leiden als een toerist zonder gids en mijn weg doelloos bewandelen. Alleen U kunt laten zien wat te doen en hoe te leven, dus ik kies ervoor Uw dagelijkse leiding te volgen.

Overdenking per email

Gratis aanmelden