Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

26 maart 2020
Bewust vreedzaam zijn
Ik laat jullie vrede na; Mijn vrede geef ik jullie…
Johannes 14:27 (NBV)
Toen Jezus de aarde verliet, zei Hij dat Hij ons Zijn vrede zou achterlaten. De keuze die we nu moeten maken, is of we ervoor willen kiezen om in de vrede te leven die Hij ons gegeven heeft.

Natuurlijk maakt de duivel overuren om te proberen je overstuur te krijgen. Waarom? Omdat hij weet dat wanneer je geen vrede hebt, je Gods stem niet kunt horen.

Als je jouw leven bekijkt, dan zul je versteld staan hoe vaak per week de Satan een aanval op je afvuurt met als enig doel om je vrede te stelen. Toen ik dat eindelijk inzag, zei God in mijn geest tegen mij: Joyce, als de duivel jouw vrede zo graag wil, dan moet er grote kracht zitten in vreedzaamheid.

Dat is waar! Dus wanneer de duivel nu probeert om mijn vrede te stelen, geniet ik ervan om het vast te houden, wetende dat ik sterker ben dan hij. Dat betekent niet dat ik me niet overstuur of mijn stuk gebracht voel, maar ik kan er iets positiefs mee doen - ik kan mezelf beheersen en bewust vreedzaam zijn.

Bewust vreedzaam zijn, is iets wat we voor onszelf moeten doen. Kies jij voor Gods vrede?

Kort gebed: Heer, dank U dat U mij Uw vrede hebt gegeven. Wanneer de duivel probeert om mijn vrede te stelen, onthul dan wat hij met mij van plan is. Ik laat hem mijn vrede niet afnemen. In plaats daarvan blijf ik geworteld in U.

Overdenking per email

Gratis aanmelden