Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

29 maart 2020
God wordt niet verheerlijkt door ons lijden
Richt u op wat boven is, niet op wat op aarde is.
Kolossenzen 3:2 (NBV)
Veel christenen leven met het verkeerde idee dat God wil dat ze lijden. Hierdoor ontstaat een non-stop slachtoffermentaliteit.

Lijden is onvermijdelijk, maar God verheugt zich niet in ons lijden. We zegenen God, wanneer we een goede houding hebben tijdens ons lijden - en Hij wil dat we overwinnen!

Dus waarom zouden we ervoor kiezen om bitter, boos en gewond of depressief te blijven?

Er is een trefzekere manier om het lijden met de juiste houding te overwinnen. Richt je op, en houd je gericht op wat boven is, niet op wat op aarde is. Je moet gewapend zijn met de juiste manier van denken, anders zul je het opgeven tijdens moeilijk tijden.

Richt je op en wees er volledig van bewust dat jezelf verplaatsen van slachtoffer naar overwinnaar geen snel proces zal zijn. Het zal tijd kosten, maar je ervaring zal je sterker maken en je in staat stellen om anderen te helpen die geconfronteerd worden met hetzelfde gevecht.

Wees verheugd over je toekomst en realiseer je dat ‘met God door iets heengaan’ betekent dat je er aan de andere kant met een overwinning, die niet van je afgepakt kan worden, uit zult komen.

Kort gebed: God, ik heb Uw hulp nodig om mijn slachtoffermentaliteit te overwinnen. Ik kies ervoor om mij te richten op wat boven is, zodat ik de juiste houding kan hebben. Met Uw gedachten en waarheid in mij, weet ik dat ik kan overwinnen.

Overdenking per email

Gratis aanmelden