Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

30 maart 2020
Begrijp genade, wandel in Geloof
Door Zijn genade bent u nu immers gered, dankzij uw geloof.
Efeziërs 2:8 (NBV)
De meesten van ons zijn zich ervan bewust dat we door genade gered zijn, maar ik vraag mij af hoeveel mensen de kracht van Gods genade daadwerkelijk begrijpen.

Alles wat we van God ontvangen, komt via genade en door geloof tot ons. Dus als je genade begrijpt, kun je in geloof wandelen en Gods zegeningen ontvangen.

Gods genade is niet ingewikkeld of verwarrend. Het is eenvoudig, en dat is waarom veel mensen het mislopen. Er is niets krachtiger dan genade. Alles in de Bijbel - redding, vervulling met de Heilige Geest, vriendschap met God en elke dagelijkse overwinning - is hierop gebaseerd. Zonder genade zijn we niets, hebben we niets en kunnen we niets.

‘Hoor’ vandaag niet alleen over genade, maar begrijp dat alles in ons leven niet afhangt van onze verdiensten, vaardigheden of werken, maar van Gods bereidheid om Zijn oneindige kracht te gebruiken om tegemoet te komen aan onze behoeften. Dat is genade.

Richt je vandaag op die waarheid en kijk hoe je geloof gaat groeien.

Kort gebed: Here God, ik wil niet alleen over Uw genade horen zonder zijn werkelijke kracht te bevatten. Help mij begrijpen hoe wonderbaarlijk Uw genade is, zodat mijn geloof in U kan groeien.

Overdenking per email

Gratis aanmelden