Vragen of feedback?
Bel ons: 026 20 22 100    ma t/m do 10.00-12.30 uur

Overdenking met gebed

Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen.

Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert!

 

2 juni 2020
Je bent geen verrassing voor God
Voordat ik je vormde in de moederschoot, had ik je al uitgekozen, voordat je de moederschoot verliet, had ik je al aan mij gewijd, je een profeet voor alle volken gemaakt.’
Jeremia 1:5 (NBV)
Heb je weleens het gevoel dat God teleurgesteld in je is? Ik voelde mij vroeger zo, totdat Hij op een dag zei: “Weet je Joyce, je bent geen verrassing voor Mij. Ik wist wat ik kreeg toen ik je kreeg.”

Denk daar eens over na! God kent het eind en het begin, en al onze dagen zijn in Zijn boek geschreven. Elk besluit wat we ooit gaan nemen, goed of slecht, kende God al voordat we ooit op aarde verschenen. Vandaag weet Hij al wat wij willen zeggen nog voordat we het uitgesproken hebben— zelfs al wat we over een jaar gaan uitspreken.

Soms lopen we rond met het idee dat God de hele tijd teleurgesteld in ons is. Het is waar dat we fouten maken. Het is niet de bedoeling dat we er luchthartig over doen — we moeten ze serieus nemen. Maar ondanks onze fouten heeft God hoop voor ons en weet Hij dat Hij ons kan veranderen, zolang we dichtbij Hem blijven.

God is niet teleurgesteld. Hij is vol hoop, daar waar wij bezorgd zijn! Hij gelooft meer in ons dan dat wij zelf doen.

Kort gebed: Heer, Uw hoop voor mij is zo bemoedigend en inspirerend. Zelfs wanneer ik niet in mijzelf geloof, weet ik dat U dat wel doet. Dat geeft mij kracht om mijn fouten te overwinnen en U te volgen.

Overdenking per email

Gratis aanmelden